Omgeving

De Jura regio is mooi en veelzijdig en er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten mogelijk zoals kanovaren, avonturenpark, paardrijden, wijn- en kaasroutes, kastelen route, meren, grotten, watervallen alles in de directe omgeving.

In het huis liggen er allerlei folders en via  juralacs.com kunt u zelf ook van alles ontdekken, de site is ook  in het Nederlands.

Het VVV in Clairvaux probeert Nederlands en Engels te spreken dus mocht je iets willen weten. Ook staan er heel veel leuke dingen in boekjes die je daar in het Nederlands kunt krijgen, dus loop er echt eens binnen = Office du Tourisme aan je rechterhand aan het begin van de hoofdstraat in het dorp komende vanaf ons huis.

Het is voor ons moeilijk op te noemen wat er allemaal te doen is, hopelijk brengen de foto’s u in de vakantie stemming of mail ons anders gerust voor advies op maat.

Op 15 minuten lopen van het huis tref je het meer van Clairvaux met zijn heerlijke zandstrand, gezellig terras en toiletten. Waterfiets- en botenverhuur en speeltoestellen voor de kinderen. Betaald parkeren in het hoogseizoen.

 

Piscine = zwembad / Enfants = kinderen / Lac = meer / Caves = grotten / Cascades = watervallen / Point de vue of Belvedere = uitkijkpunt / Chateau = kasteel / Eglise = kerk / Fromage = kaas

FIJNE VAKANTIE!!