Het huis

 

Het 200 jaar oude huis is opgedeeld in 2 appartementen voor elk 4 personen.

Van origine is het een oude watermolen en deze deed dienst als diamantslijperij, aan de molensteen in de rivier is dit nog terug te zien.

Appartement 1 (=links) heeft een gezellige volledig ingerichte woonkeuken met magnetron en vaatwasser, badkamer met douche en toilet, tweepersoons slaapkamer en een woon-slaapkamer met zitgelegenheid en satelliet TV.

Appartement 2 (=rechts) heeft ook een gezellige volledig ingerichte woonkeuken met magnetron en vaatwasser, badkamer met douche en toilet, 2x een tweepersoons slaapkamer en een woonkamer met satelliet TV.

In dit appartement bestaat de mogelijkheid voor extra slaapplaatsen op de ruime slaapkamer.

D.m.v. een tussendeur bestaat er ook de mogelijkheid om het huis en z’n geheel te huren.

Een heerlijk grasveld rondom het huis geeft u de mogelijkheid om in alle rust de gehele dag van zon of schaduw te genieten. Verkoeling kunt u zoeken in het riviertje dat direct achter het huis stroomt, waarin ook kinderen zich prima kunnen vermaken.

Ieder appartement heeft beschikking over een tuinset met parasol, picknicktafel, vuurton en een barbecue. In een van de kelders kunt u eventueel uw fietsen veilig stallen, overleg hierover bij reservering i.v.m. de sleutel.

Voor de kinderen is divers speelgoed en een zwembadje aanwezig.

Huisdieren zijn ook van harte welkom!!!

Klik hier voor meer foto’s.