Ons vakantiehuis in de Franse Jura

Welkom op de site van ons gezellige vakantiehuis Sous le Chateau in Clairvaux les Lacs in de franse Jura.

Sinds 2000 verhuren wij ons mooie geheel vrij gelegen huis in het gezellige dorpje Clairvaux les Lacs. Het huis biedt onderdak aan een maximum van 10 personen verdeeld over 2 appartementen welke met elkaar verbonden zijn. Elk appartement heeft een eigen volledig ingerichte keuken en douche met toilet. Het huis, van origine een oude watermolen, ligt in alle rust verborgen in het dal direct langs een riviertje maar op loopafstand van het centrum met diverse winkels en terrasjes. De naam van ons huis betekend “Onder het Kasteel”, en dat ligt ons huis ook, in het met bomen begroeide dal onder de restanten van het oude kasteel, direct aan het riviertje Le Drouvenant kunt u heerlijk in alle rust vertoeven in onze ruime tuin, voorzien van alle faciliteiten als picknicktafels, tuinameublement, BBQ en vuurton voor de gezellige avonduurtjes.

Bekijk onze foto’s en loop warm voor de prachtige natuur van de Jura op het randje van de Alpen, met al zijn watervallen, grotten en meren, kastelen, wijn- en kaasproeverijen en noem maar op.

Mocht u vragen hebben dan vernemen wij die graag, ook om u te adviseren voor een gezellige en grandioze vakantie in ons gezellige Chateau en haar prachtige omgeving.

Hartelijke groeten, salutations,

Astrid, Lione en Noëlle