Ons vakantiehuis in de Franse Jura

Welkom op de site van ons gezellige vakantiehuis Sous le Chateau in Clairvaux les Lacs in de franse Jura.

Sinds 2000 verhuren wij ons mooi gelegen huis, welk onderdak biedt tot een maximum van 10 personen verdeeld over 2 appartementen welke met elkaar verbonden zijn.

Sous le Chateau betekend “Onder het Kasteel”, en dat ligt ons huis ook, in het dal onder de restanten van het oude kasteel, direct aan het riviertje Le Drouvenant kunt u heerlijk in alle rust vertoeven in onze ruime tuin, voorzien van alle faciliteiten als picknicktafels, tuinameublement, BBQ en vuurton voor de gezellige avonduurtjes. De gehele dag zon en schaduw mogelijkheden.

Met veel plezier vermaken wij ons hier al jaren en de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de rivier of in het, op 15 minuten lopen, Lac van Clairvaux. Ook in de omgeving is genoeg te vinden aan natuur, cultuur en avontuur.

Bekijk onze site en foto’s en loop warm voor de prachtige natuur van de Jura op het randje van de Alpen, met al zijn watervallen, grotten en meren, kastelen, wijn- en kaasproeverijen en noem maar op.

Mocht u vragen hebben dan vernemen wij die graag, ook om u te adviseren voor een gezellige en grandioze vakantie in ons gezellige Chateau en haar prachtige omgeving.

Hartelijke groeten,

Astrid, Lione en Noëlle